Om deze site correct weer te geven, is een nieuwere versie van Macromedia Flash Player vereist.
U kan deze hier downloaden.


  Introductie
  Nieuws
  Realisaties
  Occassies
  Links
  Contacteer Ons
  Vraag Info
   
 

Links

Onze merken

HIAB 

Hiab is marktleider op het gebied van systemen voor het laden en lossen van vrachtwagens. Vandaag bieden wij oplossingen die zowat aan alle behoeften van onze klanten in deze branche beantwoorden. Wij beschikken daardoe over een volledig assortiment, waaronder laadkranen en containerafzetsystemen. Mede dankzij een grondige kennis van onze klanten en een uitgebreid servicenetwerk zijn wij in staat de klant een oplossing te bieden die optimaal is afgestemd op zijn behoeften.
Wij ondersteunen onze klanten via een wijdverspreid distributie- en servicenetwerk dat bestaat uit onze eigen verkoopbedrijven in 24 landen, meer dan 100 distributeurs over de hele wereld en ruim 1500 servicepunten.

Multilift 

Multilift levert kwalitatieve afzetsystemen voor containers tegen een betaalbare prijs. Dit is tevens een onderdeel van de HIAB groep.

Jonsered 

In 1954 produceerde Jonsered met de presentatie van 's werelds eerste door één man te bedienen lichte kettingzaag, het prototype voor de moderne kettingzaag zoals we die vandaag de dag kennen. In het jaar daarna volgde de bosmaaier en sindsdien volgen de innovaties elkaar op.

Unimog 

Als we het hebben over professionele specials voor werktuigvervoer bestaat er over de hele wereld geen enkel alternatief voor de Unimog.
Dankzij zijn uitstekende off-road capaciteiten is de Unimog een wereldwijd symbool geworden voor succesvolle werkzaamheden op extreem zwaar terrein.


Webdesign

My-Websitebuilder.com: de bouwer van onze site 

My-Websitebuilder-Webdesign is een geïntegreerd systeem voor webontwikkeling en hosting dat toelaat om krachtige, functionele websites tot stand te brengen aan een betaalbare prijs.


APPELMANS NV - LOS & LAADKRANEN OP WERFWAGENS-AFZETSYSTEMEN
Begoniastraat 32 - 9810 Eke
Tel.: 09/382.86.10 - Fax: 09/382.86.19
E-mail: info@appelmans-nv.be

© Alle rechten voorbehouden 2007 - 2008 Gecreëerd door my-websitebuilder.com


Alternative content